Dynamics 365 Customer Service

Overtref de verwachtingen van jouw klanten met een serviceoplossing die naadloze ervaringen ondersteunt. Niet alleen voor jouw klanten maar ook voor jouw medewerkers. Zorg voor uitzonderlijke klantervaringen in elk kanaal, gecombineerd als all-in-one contactcenter.

Jouw customer serviceorganisatie

Voeg slimme functionaliteiten toe voor ultieme selfservice

Los de wat simpelere problemen razendsnel op door de toevoeging van slimme functionaliteiten in Microsoft Dynamics 365 en houd jouw medewerkers vrij voor de complexere issues. Daarnaast kun je directe toegang leveren tot de juiste content, op het juiste moment én op het juiste kanaal.

Communiceer op maat met jouw klanten

Anticipeer op de behoeften van jouw klanten en communiceer met ze op de gewenste voorwaarden door een 360 graden klantenbeeld te hebben. Geef jouw medewerkers daarom een goed en volledig beeld van het klantprofiel en eerdere interacties met bijvoorbeeld je supportteam.

Verhoog de effectiviteit van jouw medewerkers

Multitask met het grootste gemak en help jouw medewerkers sneller antwoord te krijgen door real-time voorstellen te krijgen met slimme functionaliteiten. Promoot daarnaast teamoverstijgende samenwerking met bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Optimaliseer jouw serviceverlening

Gebruik ingebouwde slimme technieken om belangrijke trends en automatiseringskansen te vinden. Niet alleen in de projecten van verschillende medewerkers, maar ook in kanalen voor klantbetrokkenheid en kennisbeheer. Alles om jouw serviceondersteuning te verbeteren.

Lever proactieve service met IoT
Verstuur opdrachten op afstand via het Internet of Things (IoT) om problemen op te lossen – zelfs voordat klanten merken dat er iets mis is.

Jouw customer serviceteam

Totaaloplossing

  • Natuurlijke spraak

  • Geïntegreerd casemanagement

  • Tijdlijn voor klantondersteuning

Slim gestuurd

  • Ingebouwde transcriptie vertaling

  • Realtime gevoelsanalyse

  • Contextgestuurde suggesties voor medewerkers

Proactieve levering

  • Ingesloten IoT-data

  • Waarschuwen van agents

  • Zicht op probleemgeschiedenis

customer service

Wil je meer informatie over Dynamics 365?

de intergratie van microsoft dynamics

Breid je Dynamics 365 uit met integraties

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij jou ook met het beheer van jouw platform, de training van jouw medewerkers, communicatie en change management. Onze specialisten op het gebied van apps, Teams, SharePoint, PowerBI en PowerPlatform zorgen voor uitbreidingsmogelijkheden en toekomstbestendigheid van jouw Dynamics 365. Noem het maar op, wij kunnen het en wij kunnen jou ermee helpen dit te integreren! Meer informatie over integratie mogelijkheden.

Contact opnemen
training en adoptie

Training & adoptie

Een andere manier van werken wordt doorgaans niet met gejuich ontvangen door je medewerkers. Zeker nu technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, ontstaat een soort ‘verandermoeheid’. Meer dan ooit is het cruciaal om jouw medewerkers te trainen en ze mee te nemen in het adoptieproces. Creëer draagvlak en laat ze het gemak ervaren wanneer zij gaan werken volgens de geoptimaliseerde processen die jouw organisatie en medewerkers het beste ondersteunen. Onze experts op het gebied van training & change management helpen jouw medewerkers de verandering te omarmen, ze mee te nemen in de benodigde stappen en ze te enthousiasmeren in het werken met Dynamics 365. Dit is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Contact opnemen

Unica ICT Solutions is jouw vertrouwde Dynamics 365 partner

Als één van de grootste Microsoft-partners zijn wij jouw partner voor het volledige palet van Microsoft-oplossingen. Wij helpen jouw organisatie aan de optimale samenstelling als Microsoft en Cloud-first ICT-partner. Doordat wij zelf het volledige Microsoft-palet optimaal gebruiken (denk aan Office, Teams, Outlook, Azure, Business Applications) hebben wij ook kennis en expertise van dat volledige palet.

het beheer van dynamics

Beheer

Jouw organisatie profiteert van alle periodieke updates en patches met het gedegen beheer zoals wij uitvoeren op jouw Dynamics 365. Daarnaast zorgen onze specialisten op het gebied van Dynamics 365 ervoor dat jij kunt blijven genieten van continue ontwikkeling. Wij ontzorgen jou en jouw organisatie volledig en we hebben daar ook alles voor in huis. Onze specialisten kunnen leveren, oplossen en ook beheren. Dit met het grote voordeel voor jouw organisatie: een ‘one stop full stop serviceprovider’ en dus één loket voor al jouw processen!

consultancy service voor dynamics365

Consultancy

De weg naar jouw Dynamics 365 vullen onze consultants samen met jou in. Onze expertise van Dynamics 365 en branches combineren we met jouw kennis van de organisatie en zo stippelen we de juist te bewandelen weg uit. Wij snappen jouw business en leveren daar met Dynamics 365 toegevoegde waarde aan. Alles zodat wij jou optimaal kunnen adviseren over het beste gebruik van jouw Dynamics 365. Wil je liever wat kleiner beginnen maar evengoed al wat grote stappen zetten? Ook dan helpen onze consultants jou met jouw Dynamics 365 transitie.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then