Dynamics 365 Fieldservice

Zorg voor de perfecte afstemming van jouw contractafspraken, de potentie van de beschikbaarheid maar ook de voorraad. Die combinatie geeft jou de sleutel in handen om op het juiste moment en de juiste plaats de service te verlenen die jij wilt.

Jouw fieldserviceorganisatie

Bied uitmuntende service

Voorspel met behulp van inzichten verkregen uit data jouw service op een proactieve wijze en verbind deze met ervaringen en feedback. 

De perfecte communicatieverhouding met jouw klanten

Creëer inlevingsvermogen en pas de klantervaringen met jouw service toe, waardoor de vertrouwensband en de loyaliteit kan groeien en je jouw service kunt aanpassen naar de behoeften van jouw klanten.

Help jouw medewerkers nog effectiever te werken

Door de juiste tools en relevante werkorderdata te geven aan jouw medewerkers, kunnen zij altijd voorbereid op pad. Bespaar tijd door een automatisch rooster te maken in de software voor personeelsplanning.

Jouw serviceverlening geoptimaliseerd

Cruciale data delen, met praktische inzichten werken en gebruik maken van realtime ondersteuning van specialisten op afstand. Met IoT en slimme tools word jij geholpen om het percentage geslaagde reparaties bij een eerste contact te verbeteren.

Jouw fieldserviceteam

Ondersteun jouw medewerkers met de juiste middelen

  • Slimme routeplanning

  • Integratie van het Internet of Things (IoT)

  • Realtime samenwerking met deskundigen op afstand met mixed reality

Help om bedrijfsdoelstellingen te realiseren

  • Ingesloten optimalisatie in het planbord

  • Schema’s waarmee SLA’s worden nagekomen

  • Voorspellingen van reis- en werktijd

Verlaag downtime met behulp van slimme tools

  • Bepaal nauwkeurig locaties en de hiërarchie daarvan

  • Baken met geografische gegevens een gebied af

  • Bewaak statussen

fieldservice voor dynamics365

Wil je meer informatie over Dynamics 365?

de intergratie van microsoft dynamics

Breid je Dynamics 365 uit met integraties

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij jou ook met het beheer van jouw platform, de training van jouw medewerkers, communicatie en change management. Onze specialisten op het gebied van apps, Teams, SharePoint, PowerBI en PowerPlatform zorgen voor uitbreidingsmogelijkheden en toekomstbestendigheid van jouw Dynamics 365. Noem het maar op, wij kunnen het en wij kunnen jou ermee helpen dit te integreren! Meer informatie over integratie mogelijkheden.

Contact opnemen
training en adoptie

Training & adoptie

Een andere manier van werken wordt doorgaans niet met gejuich ontvangen door je medewerkers. Zeker nu technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, ontstaat een soort ‘verandermoeheid’. Meer dan ooit is het cruciaal om jouw medewerkers te trainen en ze mee te nemen in het adoptieproces. Creëer draagvlak en laat ze het gemak ervaren wanneer zij gaan werken volgens de geoptimaliseerde processen die jouw organisatie en medewerkers het beste ondersteunen. Onze experts op het gebied van training & change management helpen jouw medewerkers de verandering te omarmen, ze mee te nemen in de benodigde stappen en ze te enthousiasmeren in het werken met Dynamics 365. Dit is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Contact opnemen

Unica ICT Solutions is jouw vertrouwde Dynamics 365 partner

Als één van de grootste Microsoft-partners zijn wij jouw partner voor het volledige palet van Microsoft-oplossingen. Wij helpen jouw organisatie aan de optimale samenstelling als Microsoft en Cloud-first ICT-partner. Doordat wij zelf het volledige Microsoft-palet optimaal gebruiken (denk aan Office, Teams, Outlook, Azure, Business Applications) hebben wij ook kennis en expertise van dat volledige palet.

het beheer van dynamics

Beheer

Jouw organisatie profiteert van alle periodieke updates en patches met het gedegen beheer zoals wij uitvoeren op jouw Dynamics 365. Daarnaast zorgen onze specialisten op het gebied van Dynamics 365 ervoor dat jij kunt blijven genieten van continue ontwikkeling. Wij ontzorgen jou en jouw organisatie volledig en we hebben daar ook alles voor in huis. Onze specialisten kunnen leveren, oplossen en ook beheren. Dit met het grote voordeel voor jouw organisatie: een ‘one stop full stop serviceprovider’ en dus één loket voor al jouw processen!

consultancy service voor dynamics365

Consultancy

De weg naar jouw Dynamics 365 vullen onze consultants samen met jou in. Onze expertise van Dynamics 365 en branches combineren we met jouw kennis van de organisatie en zo stippelen we de juist te bewandelen weg uit. Wij snappen jouw business en leveren daar met Dynamics 365 toegevoegde waarde aan. Alles zodat wij jou optimaal kunnen adviseren over het beste gebruik van jouw Dynamics 365. Wil je liever wat kleiner beginnen maar evengoed al wat grote stappen zetten? Ook dan helpen onze consultants jou met jouw Dynamics 365 transitie.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then