Dynamics 365 Marketing

Marketing Automation heeft een alsmaar groeiend belang om jouw (potentiële) klantrelaties aan jou te binden en deze naar een hoger niveau te tillen. Werk efficiënt samen met jouw team en benut alle mogelijke communicatiekanalen en -manieren met jouw klanten!

Jouw marketingorganisatie

Zet alle mogelijke communicatiekanalen in en help jouw organisatie zo aan klanten

Laat contacten uitgroeien tot klanten met behulp van interacties via e-mail, mobiele apparaten, sociale media, aangepaste kanalen en persoonlijke contactpunten.

Haal klanten binnen en ontwikkel sneller loyaliteit

Stippel persoonlijke trajecten uit met behulp van demografische data en gedrag en coördineer ervaringen vanuit marketing, commerce, sales en services.

Personaliseer slim klantervaringen

Maak snel en eenvoudig persoonlijke e-mailcontent op met de gestuurde maileditor. Gebruik aanbevelingen voor contentideeën zoals afbeeldingen, aanbiedingen en dynamisch materiaal en vergroot zo direct de betrokkenheid van jouw klanten.

Bouw een vertrouwensrelatie op

Deel live hoe het contact met jouw klanten verloopt met jouw marketingteam én jouw salesteam in jouw Dynamics 365-applicaties. In je vertrouwde Microsoft Cloud verbeter je de bescherming van klantdata.

Jouw marketingteam

End-to-end ervaringen

  • Realtime klantgestuurde trajecten

  • B2C- en B2B marketing

  • Fysieke en digitale kanalen

Slimme ondersteuning

  • Dynamische, gebruiksvriendelijke inhoudseditor

  • Experimenteren en optimaliseren

  • Slimme aanbevolen kanalen

Eenvoudig voor zakelijke gebruikers

  • Segmenten en trajecten in natuurlijke taal

  • Eenvoudig instelbare triggers voor trajecten

  • Aantrekkelijke gebeurtenissen met Microsoft Teams

het marketing team gebruikt dynamics365

Marketing blogs

Marketing is het nieuwe sales?

Sophie Paul is groot liefhebster van digitale marketing en heeft een passie voor het verkennen van nieuwe wegen op het gebied van Dynamics 365 (CRM) en marketingautomatisering. In haar rol als Dynamics Consultant bij Unica ICT Solutions helpt ze vele organisaties met het optimaliseren van processen.

Lees blog

Wil je meer informatie over Dynamics 365?

de intergratie van microsoft dynamics

Breid je Dynamics 365 uit met integraties

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij jou ook met het beheer van jouw platform, de training van jouw medewerkers, communicatie en change management. Onze specialisten op het gebied van apps, Teams, SharePoint, PowerBI en PowerPlatform zorgen voor uitbreidingsmogelijkheden en toekomstbestendigheid van jouw Dynamics 365. Noem het maar op, wij kunnen het en wij kunnen jou ermee helpen dit te integreren! Meer informatie over integratie mogelijkheden.

Contact opnemen
training en adoptie

Training & adoptie

Een andere manier van werken wordt doorgaans niet met gejuich ontvangen door je medewerkers. Zeker nu technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, ontstaat een soort ‘verandermoeheid’. Meer dan ooit is het cruciaal om jouw medewerkers te trainen en ze mee te nemen in het adoptieproces. Creëer draagvlak en laat ze het gemak ervaren wanneer zij gaan werken volgens de geoptimaliseerde processen die jouw organisatie en medewerkers het beste ondersteunen. Onze experts op het gebied van training & change management helpen jouw medewerkers de verandering te omarmen, ze mee te nemen in de benodigde stappen en ze te enthousiasmeren in het werken met Dynamics 365. Dit is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Contact opnemen

Unica ICT Solutions is jouw vertrouwde Dynamics 365 partner

Als één van de grootste Microsoft-partners zijn wij jouw partner voor het volledige palet van Microsoft-oplossingen. Wij helpen jouw organisatie aan de optimale samenstelling als Microsoft en Cloud-first ICT-partner. Doordat wij zelf het volledige Microsoft-palet optimaal gebruiken (denk aan Office, Teams, Outlook, Azure, Business Applications) hebben wij ook kennis en expertise van dat volledige palet.

het beheer van dynamics

Beheer

Jouw organisatie profiteert van alle periodieke updates en patches met het gedegen beheer zoals wij uitvoeren op jouw Dynamics 365. Daarnaast zorgen onze specialisten op het gebied van Dynamics 365 ervoor dat jij kunt blijven genieten van continue ontwikkeling. Wij ontzorgen jou en jouw organisatie volledig en we hebben daar ook alles voor in huis. Onze specialisten kunnen leveren, oplossen en ook beheren. Dit met het grote voordeel voor jouw organisatie: een ‘one stop full stop serviceprovider’ en dus één loket voor al jouw processen!

consultancy service voor dynamics365

Consultancy

De weg naar jouw Dynamics 365 vullen onze consultants samen met jou in. Onze expertise van Dynamics 365 en branches combineren we met jouw kennis van de organisatie en zo stippelen we de juist te bewandelen weg uit. Wij snappen jouw business en leveren daar met Dynamics 365 toegevoegde waarde aan. Alles zodat wij jou optimaal kunnen adviseren over het beste gebruik van jouw Dynamics 365. Wil je liever wat kleiner beginnen maar evengoed al wat grote stappen zetten? Ook dan helpen onze consultants jou met jouw Dynamics 365 transitie.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then