Microsoft Power Platform

Zonder IT achtergrond toch meedenken en meebouwen aan een optimale digitale werkomgeving. Werk samen om problemen effectief het hoofd te bieden met Microsoft Power Platform – analyseer data, ontwikkel oplossingen, automatiseer processen. Maak veranderen leuk voor iedereen met het Power Platform.

Jouw digitale transformatie handen en voeten geven met het Power Platform

Power BI

Neem onderbouwde en overtuigde bedrijfsbeslissingen door iedereen datagestuurde inzichten in handen te geven via Microsoft Dynamics 365 Power Apps.

Power Apps

Zet ideeën om in organisatiebrede oplossingen door iedereen in staat te stellen aangepaste apps te maken die zakelijke uitdagingen oplossen.

Power Automate

Vergroot de productiviteit binnen de onderneming door iedereen de mogelijkheid te bieden organisatieprocessen te automatiseren.

Jouw Organisatie

Bundel de innovatiekrachten binnen je organisatie en maak ze concreet. Doe meer, werk minder.

 

  • Beter inzicht door te meten

  • Handmatig werk automatiseren

  • Processen optimaliseren met de juist tools

  • Makkelijk, gestructureerd of ongestructureerd samenwerken binnen een ecosysteem.

het automatiseren met microsoft

Onze power-apps

De Crisis Communicatie App

Crisis Communicatie App

Eenduidige en betrouwbare communicatie is voor een organisatie uitermate belangrijk, met name in een crisissituatie zoals nu de coronacrisis. Maak gebruik van de gratis PowerApp Crisis Communicatie, binnen een uur kun je ermee aan de slag en je medewerkers informeren.

De Declaratie app

Declaratie app

Er zijn van die processen die je vrijwel in elke organisatie tegenkomt. Het declareren van onkosten is er daar één van. Wij moeten de eerste organisatie nog tegenkomen, waar alle betrokken partijen tevreden zijn over het declaratieproces in hun organisatie.

De Flexteam app

Flexteam App

De Flexteam-applicatie is speciaal ontwikkeld voor organisatoren van evenementen en organisaties die regelmatig flexibel personeel inzetten. Denk hierbij aan evenementen als beurzen, concerten, sportwedstrijden, maar ook voor cateraars en evenementbureaus.

de save a desk applicatie

Save a Desk app

Krijg grip op de bezetting van jouw kantoor met de Save a Desk app

In deze tijd waarin het vervagen van de scheidingslijn tussen het op kantoor of thuiswerken in een stroomversnelling is geraakt, komt een nieuwe uitdaging. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je jouw werkplekken en vergaderruimtes zo optimaal mogelijk kunt benutten, maar ook hoe je de jouw medewerkers, teams en andere groepen gedoseerd naar kantoor kunt laten komen.

Onze referenties

team jumbo-visma

Wil je meer informatie over Power Platform?

Bevorder samenwerken en innovatie binnen jouw organisatie!

Bouw volledige bedrijfsoplossingen met het Power Platform van Microsoft door alle onderdelen onderling met elkaar te integreren. Ook met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere beschikbare apps. Zo zet je die te gekke ideeën om in krachtige oplossingen, op een gebruiksvriendelijke manier waarmee iedereen uit de voeten kan.

Elk onderdeel is al krachtig op zich, maar gecombineerd nóg krachtiger!

werken met dynamics365

Blogs

Digitale transformatie: van 9 maanden naar 9 dagen

Wouter Kessener, Business Consultant, legt uit hoe met behulp van Microsoft producten kan meten, automatiseren en optimaliseren. De combinatie van PowerPlatform, Office 365 en Dynamics 365 geven samen de jusite gereedschappen om deze doelen te behalen.

Lees blog

Een complete app maken in een halve dag, kan dat?

Onze Dynamics consultants vertellen over hoe je met Microsoft Dynamics 365 en PowerApps een complete app kunt bouwen. Zonder enige programmeerkennis en met alleen Microsoft applicaties.

Lees blog

Dataverse for Teams

Microsoft Dataverse for Teams is een ingebouwd low-code dataplatform voor Microsoft Teams waarmee gebruikers aangepaste apps, chatbots en flows in Microsoft Teams kunnen bouwen met behulp van Power Apps, Power Virtual Agents en Power Automate. Met Dataverse for Teams kan iedereen eenvoudige apps bouwen en implementeren!

Lees blog
training en adoptie

Training & adoptie

Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform (Power Apps, Power BI, Power Automate). Al bekend met het Power Platform of misschien al de eerste stappen gezet, ook dan kunnen wij je prima van dienst zijn.

Naast onze Power Platform specialisten, heeft Unica ICT Solutions ook Dynamics 365, Office 365 en Teams specialisten om ervoor te zorgen dat je prettiger kunt samenwerken. BI-specialisten om overzicht en inzicht te creëren uit alle interne en externe data die voor jouw organisatie van belang is en adoptiespecialisten om je organisatie bij de hand te nemen en iedereen mee te nemen in de onvermijdelijke veranderingen die op stapel staan. Veranderen is lastig, totdat je het leuk maakt!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then