Flexibel personeel inplannen met een app

De Flexteam-applicatie is speciaal ontwikkeld voor organisatoren van evenementen en organisaties die regelmatig flexibel personeel inzetten. Denk hierbij aan evenementen als beurzen, concerten, sportwedstrijden, maar ook voor cateraars en evenementbureaus. Zonder een goed systeem kan de personeelsplanning van een reeks evenementen die vlak na elkaar plaatsvinden een flinke uitdaging zijn.

Wanneer veel menselijke handelingen nodig zijn, betekent dit tijd en dus geld. Bovendien is de kans op fouten groot. Zoals veel van onze oplossingen, is het fundament van deze app gebaseerd op het Microsoft Power Platform.

Automatiseren en besparen met de app

Een digitale, automatische planning en -opvolging neemt een groot deel van het werk uit handen en is een stuk nauwkeuriger. Mobiele- en desktopapplicaties werken hier hand in hand en slaan centraal hun data op. De applicatie hoeft slechts door planners en enkele medewerkers gebruikt te worden, daardoor is maar een beperkt aantal Power Apps-licenties nodig. Met het in te zetten personeel wordt gecommuniceerd via Outlook. Per e-mail kan de flexwerker met één druk op de knop laten weten of hij of zij beschikbaar is. Als er afmeldingen volgen, registreert het systeem dit. Daaruit genereert de applicatie een rapport, dat op visuele wijze toont of de planning rond is.

Zo ziet de Flexteam app eruit

Hoe werkt de Flexteam app

Voordelen van de Flexteam app:

  • Een efficiënt, veilig en foutloos systeem

  • Snel in te richten naar uw wensen en in huisstijl

  • Gebruiksvriendelijk

  • Geringe investering nodig

  • Koppeling mogelijk met andere systemen, zoals de salarisadministratie

  • De app is zowel on- als offline te gebruiken

Is de Crisis Communicatie App ook iets voor jouw organisatie?

Juiste informatie, gecontroleerd via verschillende kanalen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then