Projectorganisatie

Maak jouw projecten succesvol en zorg ervoor dat ze winstgevend worden. Beheer effectief jouw projectproces, van planning, budgettering, ontwikkeling en facturering tot aan de afsluiting. Je hebt ook nog eens overal toegang tot alle benodigde projectinformatie!

Jouw projectorganisatie

Maak van jouw projectafdeling een winstgevend bedrijf

Met Microsoft Dynamics 365 help jij jouw projectteam om álles uit projecten te halen! Haal meer klanten binnen, optimaliseer het gebruik van resources en verkrijg de juiste bedrijfsinzichten van sales tot projectfinanciën met behulp van de juiste business tools. 

Vergroot het succes van contract- en projectmanagement

Haal het maximale uit contracten en haal zo meer klanten binnen. Beschik over nauwkeurige projectoffertes, prognoses, schattingen en toepassingsgebieden. Flexibiliseer je projectbeheer met gebruiksvriendelijke ingesloten Microsoft Project-mogelijkheden (kanbanplanborden en bijvoorbeeld Gantt-diagrammen).

Zet resources optimaal in 

Match de juiste personen met het juiste proces door inzicht in resourcing, planning, governance en een perfecte afstemming van vaardigheden. Je kunt onderweg onkostengegevens indienen, goedkeuren, verwerken en afstemmen voor snellere terugbetaling en facturering van klanten.

Vergroot je zakelijk inzicht en boek nog meer succes

Je kunt direct inspelen op vragen vanuit de markt door inzichten gelijk te benutten. Met Dynamics 365 heb je direct de juiste weergave van financiële- en verkoopdata van jouw projecten. Daarnaast beheer je projectadministratie nog nauwkeuriger en herken je opbrengsten die voldoen aan de IFRS (International Financial Reporting Standards).

Jouw projectteam

Financiële data breeduit inzichtelijk

  • Ingebouwde dashboards voor KPI's

  • Configureerbare CPQ-engine

  • Facturering, inkomstenverantwoording en projectadministratie

Til je project naar succes

  • Intuïtief en flexibel projectbeheer

  • Nauwkeurige projectplanning en -tracering

  • Optimale productiviteit van alle teams in Microsoft Teams

Optimaliseer je resources

  • De juiste vaardigheden afstemmen op projectvereisten

  • Eenvoudige werkverdeling onder resources

  • Inspelen op behoeften met intelligente planning

het projectteam

Wil je meer informatie over Dynamics 365?

de intergratie van microsoft dynamics

Breid je Dynamics 365 uit met integraties

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij jou ook met het beheer van jouw platform, de training van jouw medewerkers, communicatie en change management. Onze specialisten op het gebied van apps, Teams, SharePoint, PowerBI en PowerPlatform zorgen voor uitbreidingsmogelijkheden en toekomstbestendigheid van jouw Dynamics 365. Noem het maar op, wij kunnen het en wij kunnen jou ermee helpen dit te integreren! Meer informatie over integratie mogelijkheden.

Contact opnemen
training en adoptie

Training & adoptie

Een andere manier van werken wordt doorgaans niet met gejuich ontvangen door je medewerkers. Zeker nu technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, ontstaat een soort ‘verandermoeheid’. Meer dan ooit is het cruciaal om jouw medewerkers te trainen en ze mee te nemen in het adoptieproces. Creëer draagvlak en laat ze het gemak ervaren wanneer zij gaan werken volgens de geoptimaliseerde processen die jouw organisatie en medewerkers het beste ondersteunen. Onze experts op het gebied van training & change management helpen jouw medewerkers de verandering te omarmen, ze mee te nemen in de benodigde stappen en ze te enthousiasmeren in het werken met Dynamics 365. Dit is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Contact opnemen

Unica ICT Solutions is jouw vertrouwde Dynamics 365 partner

Als één van de grootste Microsoft-partners zijn wij jouw partner voor het volledige palet van Microsoft-oplossingen. Wij helpen jouw organisatie aan de optimale samenstelling als Microsoft en Cloud-first ICT-partner. Doordat wij zelf het volledige Microsoft-palet optimaal gebruiken (denk aan Office, Teams, Outlook, Azure, Business Applications) hebben wij ook kennis en expertise van dat volledige palet.

het beheer van dynamics

Beheer

Jouw organisatie profiteert van alle periodieke updates en patches met het gedegen beheer zoals wij uitvoeren op jouw Dynamics 365. Daarnaast zorgen onze specialisten op het gebied van Dynamics 365 ervoor dat jij kunt blijven genieten van continue ontwikkeling. Wij ontzorgen jou en jouw organisatie volledig en we hebben daar ook alles voor in huis. Onze specialisten kunnen leveren, oplossen en ook beheren. Dit met het grote voordeel voor jouw organisatie: een ‘one stop full stop serviceprovider’ en dus één loket voor al jouw processen!

consultancy service voor dynamics365

Consultancy

De weg naar jouw Dynamics 365 vullen onze consultants samen met jou in. Onze expertise van Dynamics 365 en branches combineren we met jouw kennis van de organisatie en zo stippelen we de juist te bewandelen weg uit. Wij snappen jouw business en leveren daar met Dynamics 365 toegevoegde waarde aan. Alles zodat wij jou optimaal kunnen adviseren over het beste gebruik van jouw Dynamics 365. Wil je liever wat kleiner beginnen maar evengoed al wat grote stappen zetten? Ook dan helpen onze consultants jou met jouw Dynamics 365 transitie.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then