Dynamics 365 Sales

Het optimaliseren van je (digitale) salesprocessen klinkt misschien lastig, maar is het niet. Door het gebruiken van en combineren van de juiste tools, leg je de perfecte basis waarmee je efficiënter kunt (samen)werken en veel tijd kunt besparen.

Jouw salesorganisatie verbind je met Microsoft Dynamics 365

Communiceer via het door jouw klant gewenste kanaal en creëer new business met teamwork

Door jouw salesteams te koppelen aan jouw klanten via het gewenste kanaal (Microsoft Teams of Dynamics 365 Sales) zorg je voor de perfecte individuele verkoop op schaal.

Zorg voor versnelde inkomsten door het gebruik van slimme technieken

Geef jouw salesafdeling de juiste set tools in handen waarmee je jouw salesproces kunt voorspellen en beheren met voorgestelde acties voor te zetten stappen. Laat jouw sales zo eenvoudig de focus leggen op de orders met de hoogste slagingskans.

Leer te vertrouwen op voorspellingen en beheer jouw salesfunnel

Met behulp van Dynamics 365 maak je het mogelijk om opbrengstfluctuaties te voorspellen en wordt jouw salesteam geholpen de aandachtsgebieden boven- en onderin de salestrechter te markeren.

Zet de teruggekregen feedback in om jouw gesprekken met klanten te verbeteren

Real life inzichten zet je direct in om een goede verkoop mogelijk te maken. Daarvoor kan jouw salesteam klantervaringen, marktconcurrentie en prioriteiten tijdens telefoongesprekken dus optimaal gebruiken. Verhoog je customer engagement en zorg ervoor dat het sales proces vlekkeloos verloopt.

Jouw salesteam

Bundel de krachten van jouw salesteam om de reis van de koper te vergemakkelijken.

Verkopers

  • Geprioriteerde klanten en activiteiten

  • Doeltreffende gesprekstechnieken

  • Ingebouwde samenwerking

Verkoopmanagers

  • Planning en prognoses

  • Realtime zichtbaarheid

  • Coaching op schaal

Verkoopactiviteiten

  • Speel in op specifieke rollen

  • Configureerbaar verkoopproces

Wil je meer informatie over Dynamics 365?

de intergratie van microsoft dynamics

Breid je Dynamics 365 uit met integraties

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij jou ook met het beheer van jouw platform, de training van jouw medewerkers, communicatie en change management. Onze specialisten op het gebied van apps, Teams, SharePoint, PowerBI en PowerPlatform zorgen voor uitbreidingsmogelijkheden en toekomstbestendigheid van jouw Dynamics 365. Noem het maar op, wij kunnen het en wij kunnen jou ermee helpen dit te integreren! Meer informatie over integratie mogelijkheden.

Contact opnemen
training en adoptie

Training & adoptie

Een andere manier van werken wordt doorgaans niet met gejuich ontvangen door je medewerkers. Zeker nu technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, ontstaat een soort ‘verandermoeheid’. Meer dan ooit is het cruciaal om jouw medewerkers te trainen en ze mee te nemen in het adoptieproces. Creëer draagvlak en laat ze het gemak ervaren wanneer zij gaan werken volgens de geoptimaliseerde processen die jouw organisatie en medewerkers het beste ondersteunen. Onze experts op het gebied van training & change management helpen jouw medewerkers de verandering te omarmen, ze mee te nemen in de benodigde stappen en ze te enthousiasmeren in het werken met Dynamics 365. Dit is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Contact opnemen

Unica ICT Solutions is jouw vertrouwde Dynamics 365 partner

Als één van de grootste Microsoft-partners zijn wij jouw partner voor het volledige palet van Microsoft-oplossingen. Wij helpen jouw organisatie aan de optimale samenstelling als Microsoft en Cloud-first ICT-partner. Doordat wij zelf het volledige Microsoft-palet optimaal gebruiken (denk aan Office, Teams, Outlook, Azure, Business Applications) hebben wij ook kennis en expertise van dat volledige palet.

het beheer van dynamics

Beheer

Jouw organisatie profiteert van alle periodieke updates en patches met het gedegen beheer zoals wij uitvoeren op jouw Dynamics 365. Daarnaast zorgen onze specialisten op het gebied van Dynamics 365 ervoor dat jij kunt blijven genieten van continue ontwikkeling. Wij ontzorgen jou en jouw organisatie volledig en we hebben daar ook alles voor in huis. Onze specialisten kunnen leveren, oplossen en ook beheren. Dit met het grote voordeel voor jouw organisatie: een ‘one stop full stop serviceprovider’ en dus één loket voor al jouw processen!

consultancy service voor dynamics365

Consultancy

De weg naar jouw Dynamics 365 vullen onze consultants samen met jou in. Onze expertise van Dynamics 365 en branches combineren we met jouw kennis van de organisatie en zo stippelen we de juist te bewandelen weg uit. Wij snappen jouw business en leveren daar met Dynamics 365 toegevoegde waarde aan. Alles zodat wij jou optimaal kunnen adviseren over het beste gebruik van jouw Dynamics 365. Wil je liever wat kleiner beginnen maar evengoed al wat grote stappen zetten? Ook dan helpen onze consultants jou met jouw Dynamics 365 transitie.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then